MoonSisters.


Vrouwencirkel Arnhem is onderdeel van MoonSisters.

MoonSisters is een community van vrouwen die verbonden zijn met de Krachten van de Natuur. Zij bewegen mee met het Cyclische Levensritme. Vanuit verbinding met de Passie van het Hart en de Creatiekracht van de Baarmoeder in contact met Vrouwelijke en Sensuele Kracht. Huilen met Volle Maan, samen met datgene wat Wild en Ontembaar is. Met blind vertrouwen het innerlijke kompas van de intuïtie volgen.       

 

MoonSisters komen samen in vrouwencirkels, om gezamenlijk de Kracht van de Maan te vieren in een MaanCirkel. Om zich te verbinden met hun authentieke vrouwelijke kracht en hun innerlijk leiderschap. Vanuit verbinding met zichzelf gaan zij het Sisterhood in een MaanCirkel aan.Er wordt een Heilige Ruimte geopend en

de Magie van de MaanCirkel doet

haar werk. Er wordt gewerkt met 

een drum, stem, dans,

sjamanistische technieken,

systemisch werk, geleide visualisaties,

creativiteit, lichaamsgerichte en

zelfbewustzijns-oefeningen,

meditatie of iedere andere vorm die

zich aandient. Hierin wordt de energie

van de Maan gevolgd.

Wanneer vrouwen in afstemming met de Maan in een Cirkel gaan zitten, sluiten ze aan op een oeroude traditie van vrouwen. En maken (opnieuw) contact met een collectief Veld van VrouwenKracht. In dat veld zit veel mystieke wijsheid en kracht. Maar ook een trauma van de Heksenjacht en de Zusterwond. Hierom wordt een MaanCirkel altijd geopend met een Ritueel Openings Gebed. De Natuurkrachten die hieraan verbonden zijn, worden hiermee gerespecteerd en aangeroepen. Ze beschermen de MaanCirkel. Zo ontstaat er een veilige bedding voor het Proces van een MaanCirkel. 

 

Dit zijn processen van verbinding met jezelf en met jouw vrouwelijke kracht. Van het verbinden van je hart met je baarmoeder. Processen van heling, transformatie en groei. Delen wat er in je leeft, thuiskomen in jezelf, dieper zakken in jouw innerlijke wijsheid. Weer in contact komen met vrouwelijke sensualiteit en zachtheid. 

Dit Rituele Openings Gebed is door Camile vertaald naar een kaartenset: het MoonSister-deck. Hiermee is het voor iedere vrouw mogelijk om dit Ritueel uit te voeren. En om vanuit een Heilige Ruimte en met een Veilige Bedding een MaanCirkel te openen.

Klik hierboven in de tekst op de rood gemarkeerde woorden voor meer informatie.

Je kunt ook Hier klikken om op de website van MoonSisters te komen.


Klik Hier voor meer informatie over de vrouwencirkel van Arnhem.

Hier voor de Extra Maancirkel van 2022.

Hier voor meer informatie over de Nieuwe Maancirkel van 2023 in Arnhem.

En Hier voor info over de Volle Maancirkel van 2023 in Arnhem.

Hier kun je een overzicht vinden van alle maancirkels in Nederland.