Extra Maancirkel in 2022!


Wegens de vele aanmeldingen al vroeg in het jaar heb ik besloten om een verkorte maancirkel aan te bieden.

Deze zal in September 2022 starten en eindigen in Januari 2023, voor de vrouwen die een jaar te lang vinden of niet kunnen wachten tot komend jaar ;)


Hoe zou het zijn om elke maand samen te komen met een groep vrouwen die allemaal met dezelfde intentie in de cirkel komen zitten.

Jezelf ontdekken, jouw kracht opzoeken en sisters voor het leven maken. Even tijd voor jezelf, weg uit het moeten en planningen. Gewoon even zijn en tijdens dat zijn andere dingen over jezelf leren, patronen herkennen, erkennen en accepteren, ballast loslaten... Ik kan nog wel ff doorgaan, maar uiteindelijk pel je wat lagen af en komt jouw innerlijke vrouwelijke kracht weer naar voren en kun je daar steeds meer in gaan staan.

Omdat ik begrijp dat een jaar best lang is en de commitment dan veel van je kan vragen, bestaat deze maancirkel uit 5 bijeenkomsten die tussen de Nieuwe en de Volle Maan in plaatsvind. Zo krijg je een stukje Nieuwe en een stukje Volle Maan energie mee en kun je voor jezelf bepalen of je in 2023 een jaarcirkel wilt volgen. Afhankelijk van hoe de Extra Maancirkel is verlopen voor jou zullen we samen bekijken naar welke cirkel je het best kunt doorstromen, zou je besluiten om door te gaan.


In de Extra Maancirkel gaan we de reizen die in de Nieuwe Maancirkel verdeeld worden over een heel jaar, in 5 keer maken. Dit houdt in dat ik de sisters zo bij elkaar zet, dat er meteen een duidelijke bedding gevoeld kan worden. Deze bedding is nodig om een veilige (heilige) ruimte te creëren, waarin alles zich mag manifesteren zoals dat bedoeld is. Jij als vrouw moet je dus veilig genoeg voelen om alles te kunnen zeggen en doen wat zich op dat moment aandient. Ervaring met trancereizen en/of energetisch werk is dan ook een pré.


Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Deze cirkel wordt niet al te groot, er is plek voor max. 8 vrouwen.

Wil je meer weten, stuur dan even een berichtje dat kan hier.

Bij aanmelding volgt een kennismakingsgesprek om te kijken of het van beide kanten klikt en of de Extra Maancirkel wel bij jou past.


Ik hoor graag van je!