Droomuitleg.


Voor droomuitleg gebruik ik dit deck:

De verborgen betekenis van dromen.

Droomuitleg werkt het beste via een rechtstreekse verbinding, er komen vaak wat extra vragen naar voren voordat ik de droom goed kan duiden. Het deck bestaat eigenlijk uit 2 decks. Eerst maken we concreet wat er allemaal naar voren is gekomen in je droom. Vanuit daar komen er aanvullende vragen die, via de kaarten al wat duidelijkheid geven over de situatie. Zodra deze duidelijkheid goed concreet is, zal er een legging gedaan worden met het tweede deel van het deck om duidelijk te krijgen wat deze droom vertelt over je verleden, het heden en de toekomst.

Tarot reading.


Voor een tarot reading maak ik gebruik van het deck:

The Victorian Fairy Companion.

Het is een prachtig deck met sprekende kaarten.

Afhankelijk van je reading neem ik in de duiding van de kaarten ook de symboliek op de kaarten mee in de uitleg. Wanneer je later je reading nog eens doorneemt, kun je de symbolen zelf ook nog een plekje geven.

Het deck is gebaseerd op het Fairy leven in de victoriaanse tijd. Ze neemt je mee op reis naar de tijd dat de fairies in hun eigen seizoen hun eigen taken hebben en vertalen dit naar ons dagelijks leven. 

Ook al zijn de tijden flink veranderd, het universum werkt met haar eigen wetten en dit zul je terug zien in jouw reading.

Ondanks dat ik meerdere decks in mijn bezit heb, zitten dit deck en ik volledig op 1 lijn.