Huisreiniging


Wat is een huisreiniging?

Met een huisreiniging maak je het huis vrij van energieën die niet van jou (of je medebewoners) zijn.

Je huis leeft en energie kan zich hieraan vastklampen.

Het is niet altijd een entiteit (boze geest, demoon, overledene enz.) die de energiebalans in huis verstoort. Je kunt negativiteit van een ander overnemen en onbewust opslaan in je huis. Ook kan visite negatieve energie achterlaten wanneer zij op bezoek zijn geweest. De energie kan ook gestuurd zijn door anderen of ontstaan zijn doordat jouw eigen energiebalans verstoord is.

Een huisreiniging zorgt ervoor dat deze energieën loskomen van je huis en verwijderd worden.

Soms is een toevoeging van bepaalde stenen, het branden van een bepaalde wierrook of kruid of jouw eigen energiebalans herstellen voldoende. Soms is er meer nodig, zoals een grondige reiniging zodat het huis weer helemaal vrij is van 'vreemde energie' en weer opgeladen kan worden met de energie van de bewoners.


Mijn werkwijze.

De werkwijze verschilt per huis en per behoefte.

Bij aanvraag van een huisreiniging bespreken we eerst goed door wat de reden is van je aanvraag.

Wat ervaar je? Zie je dingen? Voel je je niet lekker? Gebeuren er onverklaarbare dingen? Is het op een specifieke plek in huis? Ervaren eventuele medebewoners dit ook?

Ik wil ook graag weten of je al voorkennis en/of ervaring hebt met het werken met energie en of je zelf al iets geprobeert hebt om de lucht te klaren.

Ik luister eerst naar je en hoor wat je zegt.

Niets is te gek en samen kijken en voelen we of ik de juiste persoon ben om jou te helpen.

Jouw huis is jouw tempel, jouw veilige haven en het moet voor jou goed voelen dat ik je help om het te zuiveren.

Mochten we samen verder gaan, lopen we samen het huis door om te voelen met welke energie(ën) we te maken hebben. Het kan zijn dat er 'meegenomen of gestuurde' energie is of het kan een entiteit zijn.

Vanuit wat er naar voren komt uit het invoelen bepaal ik de werkwijze. Ik kom voorbereid en heb voor beide gevallen alles mee. Ik spreek de werkwijze door met jou en heb dan graag dat je met mij meeloopt door het huis wanneer ik aan de slag ga. Dit om tijdens de reiniging het huis te laten weten dat jij haar helpt en om de energie te laten weten dat jij het huis claimt. Ik doe het werk, jij ondersteunt in aanwezigheid en energie. Af en toe vraag ik je iets te zeggen, ook dit doen we samen.

Wanneer we het huis hebben doorlopen gaan we in het centrum van jouw huis zitten en nemen we de reiniging door. Tijdens het reinigen zullen er dingen doorkomen die van belang kunnen zijn voor de tijd erna. Misschien een bepaalde steen die nodig is om de balans te behouden, of een boodschap van een entiteit waar je mee verder kan.

Ook kan ik op dat moment bepalen of het nodig is om een slot op je huis te plaatsen.


Energetisch slot op jouw huis plaatsen.

Bij het plaatsen van een energetisch slot op je huis werken we volledig met energie. Hierbij heb ik wel jouw volledige medewerking nodig. Jouw energie gaat het huis weer terug in eigendom nemen, nadat alle energie verwijderd is met de reiniging. Dit is niet altijd nodig en zal ook op het moment zelf bepaald worden. Ik geef trouwens alleen advies, jij bepaald of je dat advies opvolgt of niet. Het is jouw huis.


Hoelang duurt een huisreiniging en wat kost het?

Het is erg moeilijk om hier een vaste prijs aan vast te maken. Afhankelijk van de grootte van het huis en de complexiteit van de energie en of er een slot geplaatst moet worden, duurt een reiniging tussen de 1.5 en 2.5 uur.

Voor de prijs geldt hetzelfde, dit is afhankelijk van de hoeveelheid hulpmiddelen er ingezet moeten worden, de tijd die ik nodig heb en de energie die ikzelf moet verbruiken. Uiteindelijk zal de prijs tussen de €80,- en €150,- liggen.


Hoe contact op te nemen?

Je kunt hier het contactformulier invullen, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.