Nieuwe Maancirkel


In principe meldt je je aan voor een heel jaar, zo creëeren we veiligheid binnen de cirkel. Het is dus best een commitment.

In deze eerste maanden van het jaar oefenen we met meditatie en visualisatie, rituelen en het aanroepen van verschillende krachten om de cirkel te beschermen, zodat je in een veilige bedding het proces met jezelf aan kunt gaan. 

De Deelronde (sharing circle) staat hierbij centraal, dit is het moment dat jij aan het woord bent en je Sisters naar je luisteren. Hierbij mag je delen wat er op dat moment naar voren komt. Je zult vanuit de Deelronde gaan voelen dat je niet alleen staat in jouw gedachten, overtuigingen en state of mind. In principe krijg je via de andere Sisters een spiegel voorgehouden, van hier uit zal er een transformatie proces in gang gezet worden. Je gaat dan aan de gang met alles wat je tegenkomt en je aan het denken zet. Het feit dat het vanuit ervaringen wordt gedeeld maakt dat je dingen, wat je eerder niet zo gauw zou delen, nu sneller zult accepteren van jezelf.


Wat gaan we doen?

We beginnen met het openen van de cirkel, zodat wij verbonden zijn met de aarde, de kosmos en de elementen om zo een veilige bedding te vormen waar je volledig in je eigen zijn bent. Hier is het veilig. 

In de maancirkel ga je een proces met jezelf aan, samen met jouw Sisters. We stemmen af op de energie van de actuele maan en tappen in op de kracht die deze uitstraalt. Nieuwe maan is de perfecte tijd om intenties te zetten, nieuwe ideeën vorm te geven en zaadjes te planten voor de komende periode.

Dit is dan ook wat we telkens gaan doen. We evalueren de intenties van de vorige maancirkel en passen deze aan of zetten nieuwe intenties voor de komende periode.

Je krijgt een ritueel mee, voor de Volle Maan of het eerstvolgende jaarfeest van het jaarwiel, om tussen de maancirkels in nog in contact te blijven met de kracht en magie van de maan en de natuur. In de rituelen komen de meditaties en visualisaties terug die we in de maancirkel gezamenlijk doen en de benodigdheden om het ritueel uit te voeren krijg je erbij in een ritualkit.

Zo blijf je in de flow en leer je om jouw innerlijke kracht in te zetten. 


We gaan in de cirkels middels geleide visualisatie op reis naar jouw gidsen en voorouders.

Je gaat het contact met ze aan en leert ze kennen.

Gaandeweg leer je met ze te werken en versterkt hierdoor jouw eigen kracht. 

Dit vraagt veel energie en inzet, je werkt met verschillende soorten energie en gaat dingen in beweging brengen.

De veilige bedding die we samen hebben gecreëerd is dan je vangnet. Hier zitten de krachten van je Sisters in, maar ook van je gidsen, voorouders en de windrichtingen.


Kortom, tijdens de cirkel zul je door middel van meditatie en visualisatie jouw innerlijke krachten tegen komen,

je leert jezelf kennen. Jouw lichte en donkere kanten.

We zetten alles in het licht, alles mag er zijn. Je hoeft jouw donkere kanten niet te verstoppen! Je gaat leren deze te herkennen, erkennen en accepteren. Zo krijg je weet van al jouw aspecten van het vrouw zijn en zul je gaandeweg al deze aspecten in kunnen zetten op het juiste moment.

Dát is in je kracht staan!


Voor 2023 is er geen mogelijkheid meer om aan te sluiten, maar stuur mij gerust een berichtje via het contactformulier, zodat we alvast kennis kunnen maken. Mocht het klikken, kom je op de wachtlijst en stuur ik jou automatisch een uitnodiging voor de start van de eerstvolgende cirkel en heb je voorrang op alle aanmeldingen!


Wil je je alvast aanmelden, dan kan dat hier.

Meer informatie over de Volle Maancirkel vindt je hier.

Meer informatie over mijn intentie en beweegredenen om een Maancirkel te hoeden vindt je hier.


Ik hoop je te zien!