Vrouwenfestival Lorelei 2023


Thema STOUTMOEDIG!

Elk jaar ben ik aanwezig op het jaarlijkse vrouwenfestival Lorelei.

Hier komen vrouwen samen om volledig in het vrouwelijke te zijn. Er worden meerdere workshops en persoonlijke sessies aangeboden waar je heerlijk van kunt proeven. Kijk even op de website www.loreleifestival.nl om je goed in te lezen over dit festival, het is iets wat ik elke vrouw gun om mee te maken!


Persoonlijk kom ik elk jaar terug op Lorelei om de verbinding weer aan te gaan. Om te zakken in mijn eigen vrouw zijn. In het dagelijks leven sta ik behoorlijk veel in de mannelijke energie (regelen, onthouden, aanpakken) maar dankzij de cirkels die ik hoed is er balans met de vrouwelijke energie. Wat Lorelei mij biedt is even gewoon kunnen zijn. Heerlijk thuiskomen in een warm bad, met vrouwen die met dezelfde intentie samekomen: Samenzijn, verbinden.

Ik merk dat ik elk jaar weer een verdiepingsslag met mezelf maak, dankzij de mooie workshops en de knuffels van en herverbinding met alle mooie vrouwen. Hierdoor krijgt mijn eigen vrouwenwerk ook weer upgrade en werkt alles door naar de Sisters die aansluiten in mijn cirkels. Zo creëer ik een ripple die ik met liefde graag blijf doorzetten.


Dit is het eerste jaar dat ik mij aanmeld als medewerkster, erg spannend, maar het voelt goed. Het is tijd om ook mijn stukje bij te dragen aan het uitdragen van de vrouwelijke energie.

Wat bied ik aan?

Je kunt bij mij een trancereis maken waarin ik je in contact breng met jouw innerlijke vrouwenkracht. Onder begeleiding van een drumritme (hartslag), mijn stem en mijn liefdevolle aanrakingen landen we eerst in het lijf en wortelen we ons stevig in de veiligheid van Moeder Aarde. Daarop volgend herstellen we de verbinding in jezelf, met het vrouwelijke, zodat jij volledig in je kracht komt te staan. Wij vrouwen zijn gewend om vanuit ons hoofd te werken. Door het herstellen van de verbinding met onze vrouwenkracht kunnen wij vrouwen leven vanuit ons gevoel en meer vertrouwen op onze intuïtie. 

Alle aanrakingen zijn energetisch of op de kleding en niet intiem!

Ik voel jou, mooie vrouw, aan en werk volledig met jouw energie en de energie van alles wat de natuur te bieden heeft, ook komen er invloeden vanuit het sjamanisme kijken in de sessie.

Voel je de roep, kom dan bij mij aan dan gaan we samen aan het werk. Neem je jouw eigen dekentje of kleedje mee? Ik zie je graag!


Ook neem ik mijn orakelset van MoonSisters mee, hiermee open ik de heilige ruimte in mijn cirkels. Een verleden, heden, toekomst reading is met dit deck helemaal afgestemt op de vrouwelijke energie en geeft jou een duidelijke leidraad over waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je naartoe kunt met de aanwijzingen van de reading. 


Ik ben aanwezig met mijn verwen/healing tent op Lorelei van 8 Juli tot en met 16 Juli.